avís legal

Titular de la Web

  1. Domini de Internet: www.xp-mq.com
  2. Titular: Ixpe Assessors 94
  3. C.I.F.: B-62132691
  4. Domicili: Rda. Sant Antoni de Llefià, 38
  5. D.P.: 08913 - Badalona
  6. Fotografia, Artícles i Continguts: XICU  Electronic, S.L.L’accés i ús de la Web atribueix la condició d’Usuari del portal, i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions incloses al present Avís Legal.

L’Usuari s’obliga a fer un ús correcte del Portal de conformitat amb la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, LSSI/CE i el present Avís Legal.

Axí mateix respondrà davant l’Ixpe Assessors 94 o davant de tercers, dels danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Queda expresament prohibit l’ús del Portal amb finalitats lesives de béns, interessos particulars o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (hardware), productes i aplicacions informàtiques (software) d’Ixpe Assessors 94.o de tercers.

Contingut i enllaços

Els continguts d’aquesta Web tenen com a finalitat informar i donar a conèixer els serveis donats per
l’Ixpe Assessors 94. la mateixa no es fa responsable del mal ús que es realitzi dels conteninguts de la web, sent exclusiva responsabilitat de l’Usuari que accedeix a ells o els utilitza.

Queda prohibit l’ús de continguts per promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l’autorització d’Ixpe Assessors 94 ni remetre publicitat o informació utilitzant per això els serveis o informació que es posen a disposició dels usuaris, independentment de si la utilització es gratuïta o no.

Propietat intel·lectual

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina, el seu disseny gràfic i els seus codis font, són titularitat exclusiva d’Ixpe Assessors 94 corresponent-li l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos, sense que pugui entendre’s que l’accés al Portal atribueixi cap dret sobre aquests.

Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa d’Ixpe Assessors 94, S.L. Igualment, tots els noms comercials, fotografies, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquesta Web, estan protegits per llei.

Actualització i modificació

Ixpe Assessors 94 es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva Web, i la configuració o presentació, a qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics

Ixpe Assessors 94 no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades als equips informàtics que es produeixi durant la conexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d’Ixpe Assessors 94 També s’exonera de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que poguin sufrir l’usuari a conseqüència d’errores, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

 

Rda. Sant Antoni de Llefià, 38
08913 - Badalona
Tel.: 934600304
Fax.:934600802
www.xp-mq.com
 
Rda. Sant Antoni de Llefià, 52
08913 - Badalona
Tel.: 934607236
Fax.:934609355
www.xp-mq.com